DULO Bitcoin DuloDom IT - AI Project
Съединението пpави cилата.

EN

Проект за създаване и развитие на
ДУЛО БИТКОЙН, ПЛАТФОРМА И БЛОКЧЕЙН
Интелигентни IT Технологии за
Интелигентени Блокчейн Системи.


ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАНИ :: ИНОВАТИВНИ :: ЕВОЛЮЦИОННИ

DULO Bitcoin

Този проект е преди всичко за взаймопомощ на българите от цял свят.

Изкуственият интелект и интелигентните технологии са бъдещето не само на България и Българите, но и на цялото човечество. В това има колосални потенциялни възможности за развитие, прогрес и напредък, както и трудно прогнозирани към днешния ден заплахи. Тези, които станат лидери в тази сфера, ще бъдат лидерите на света.


Българи Прогресивисти, Откриватели и Създатели.

Проекта Дуло е предизвикателството и изборът на всички българо-говорящи ползващи кирилица създатели и носители на позитивна промяна, да създадът и развият интелегентни блокчейн технологии на световно ниво за по-добър живот, свят и прогрес.


Добре дошли в първият ОбщоБългарски Отворен и Свободен Open Source Проект за Българо-говорящи ползващи кирилица от цял свят. Проекта е космополитен и творческо иновативен проект за създаване, разработка и развитие на Български IT - ICT и AI Интелигентни Технологии на световно ниво, специализирани в областа на Blockchain and Internet of Things технологите. Проекта е отворен за участие до всички желаещи българи, доброжелатели и приятели на прогреса от цял свят.

Проекта Дуло е проект осново-положник, проект българо-обединител и пазител на българският език, иновативност и способности на българо-говорящите народи за развитие, напредък и прогрес. Проекта е създаден и планиран и се разработва да е напълно прозрачен, космополитен и достъпен за участие до всички прогресивни българо-говорящи без значение къде се намират, кой какъв е или какъв статус има.

Проекта Дуло е екиптно ориентиран иновативен проект за напредък и развитие, специялно замислен и създаден да предостави възможности за съвместна работа и сътрудничество, изява, пари и слава на знаещите и можещите българо-говорящи желаещи да приложат на практика своите способности, таланти и умения на световно научно и технологично ниво.

„По-добре е да вярваш, отколкото да не вярваш; така всичко става възможно… Логиката ще те отведе от точка А до точка Б. Въображението ще те отведе навсякъде… Имам достатъчно артистични заложби, за да използвам свободно въображението си. То е по-важно от знанието, което е ограничено. Въображението обгръща целия свят.“ Алберт Айнщайн

Предисловие - Въведение

ТУК СМЕ, ЗА ДА СЪЗДАВАМЕ, УСПЯВАМЕ И ПОБЕЖДАВАМЕ.

ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕМ ЧАК КАТО УМРЕМ, НО ЩЕ ОСТАВИМ ПЪТ, КОЙТО ДА БЪДЕ ПРОДЪЛЖЕН… ...

Ние, българите, имаме множество поводи за гордост от нашия произход, народност и самосъзнание. Като един от най-древните народи, сме дали на света неизмеримо богатство от познание и опитност. ..... read more    

Ако имаш желание, вдъхновение и интерес за създаване и разработка на иновативни и интелигентни блокчейн технологии, програмиране и развитие на софтуерни разработки на световно ниво, както и редица други иновативни и обществено полезни изяви присъедини се към нас.OPEN SOURCE WIKI, BLOG, COMMUNITY FORUM

DULO Development wiki
DULO Development wiki
DULO Development wiki


Community Forum     Wiki     Blog     Send feedback     Privacy     Terms     Facebook Group    

© 2017 DuloDom.com     DuloDom.net     DuloDom.org     DuloTime.com     DuloTime.net     DuloTime.org