DULO Bitcoin ДУЛО
Проект За Развитие

ДУЛО Биткойн, Платформа, Блокчейн
Интелигентна технология за интелигентна икономика.

ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАН :: ИНОВАТИВЕН :: ЕВОЛЮЦИОНЕН :: ГЛОБАЛЕН

Проекта Дуло е изборът на потенциалните носители на позитивна промяна. Интелегентна блокчейн технология за по-добър живот, свят и прогрес.


Предисловие    

Ние, българите, имаме множество поводи за гордост от нашия произход, народност и самосъзнание. Като един от най-древните народи, сме дали на света неизмеримо богатство от познание и опитност.

Родът Дуло е началото и от него произлизат ранните владетели на прабългарите. На нашата кирилица пишат и говорят народи по цял свят. Българите са създатели на уникален календар, отразяващ сезонността и цикличността в годината. От древнобългарския календар произлизат всички други календари по света и той е обявен за най-точен от ЮНЕСКО.

Ние и до днес сме запазили възможността си да творим, да се развиваме и да разпространяваме нашето творчество. Неслучайно създателят на първия електронен компютър е българин.

Българи печелят олимпиади по математика и физика на световно ниво. Българи по цял свят заемат ръководни постове и управляват бизнеса на световни компании. Наши учени работят по проекти за изкуствен интелект и роботизирани машини, способни да заместят човека в най-тежките и опасни дейности.

Всеки българин има повод за гордост от своя произход и своите родови корени. Затова историята българска трябва да се знае, да се помни и името Българин да се носи с високо вдигната глава. Когато българите са заедно, обединени и целеустремени, тогава шансът за успех е най-голям. Генът на българите е програмиран и ако успеем, имаме шанса да водим другите народи напред във всички области.

Ние трябва се гордеем с нашите постижения, и да ги подобряваме поколенията. Когато българин отиде някъде в Европа или по света, трябва гордо да назовава своя произход. И ако някой не е чувал за България и нейните жители, трябва да му бъде разказано. А за да стане това, българската история трябва да се знае. Няма нищо по-ценно от това да знаеш, че предците ти са били велики, славни и мъдри владетели. В пределите на стара велика България народите не са били роби.

Българите не са поробители и завоеватели. Ние сме просветители.

Знаейки това и стъпвайки на една стабилна основа, българите по света ще имат самочувствието и увереността да се развиват и творят.

Българи участват и в много от най-големите и значими проекти сред криптовалутите. С участието на българи много крипто- монети са се наложили в света на виртуалните валути. Това се дължи на вродената способност на българите да ръководят надеждно големи проекти. Справят се сериозно и отговорно с поставени задачи-точно и прецизно.

Всеки българин по света може да се посвети на мисията за създаването и разработването на проекта Дуло - DULO Coin. ДУЛО е Интелигентна Блокчейн Технология (Intelligent Technology for Blockchain Applications) за интелигентна икономика. На “физическо ниво” ДУЛО е програма, код, софтуерна технология (накратко компютърни инструкции, алгоритми).

Предназначението и е за ползване като интелигентна платформа и блокчейн. Специфичните приложения и употреби на технологията могат да бъдат с хиляди. Изправяйки се пред това ново предизвикателство за създаване и развиване на такава технология, всеки българин по света може да се включи в проекта. Нека се обединим, заедно - българите от цял свят - и да докажем и покажем кои са потомците на рода Дуло.

Чрез технологичния прогрес и блокчейн технологията ние можем да работим заедно от всяко кътче на земята, за да реализираме своите цели.

Нека добрите практики, придобити от нашите български предци, бъдат претворени и реализирани с помощта на програмите от новата ера и блокчейн технологиите.

Ако имаш опит със създаването на блокчейн, програмиране и развитие на проекти на световно ниво, присъедини се и ти към нас.

OPEN SOURCE WIKI ЗА ПРОЕКТО РАЗВИТИЕ

Интелигентна блокчейн технология за глобални услуги и приложения.

DULO Bitcoin



© 2017 DuloDom.com     DuloDom.net     DuloDom.org     Wiki     Контакт     Privacy Регламенти и условия     Dulo Facebook Group    






Menu Menu